تور اسپانيا 95 | تور اسپانيا نوروز 96
تورهاي اسپانيا : تور بارسلونا ، تور مادريد ، تور والنسيا ، تور جزاير قناري و تورهاي تركيبي اسپانيا – قيمت بليط اسپانيا – تور اروپا – تور اسپانيا ارزان

spaniash-6

تور اسپانيا نوروز

تور ۸ روزه اطريش، اسپانيا جزاير قناري نوروز ۱۳۹۵
كد تور ۹۵/۰۰۳

(۲ شب وين + ۵ شب جزيره گراند كاناري ( جزاير قناري) ) نوروز ۹۵

قيمت تور اروپا نوروز بزرگسال در اتاق دو تخته : ۳۱۵۰ يورو + بليط هواپيما
قيمت تور اروپا نوروز كودك ۶ تا ۱۲ سال (با تخت) : ۲۳۵۰ يورو + بليط هواپيما
قيمت تور اروپا نوروز كودك ۲ تا ۶ سال (بدون تخت) : ۱۷۵۰ يورو + بليط هواپيما
قيمت تور اروپا نوروز كودك زير ۲ سال : ۱۲۵۰ يورو + بليط هواپيما

خدمات شامل تور اتريش جزاير قناري نوروز ۹۵:

بليط هواپيما در تمام مسير بين المللي و پرواز وين – قناري- وين + اقامت در هتل ۴ ستاره در وين با صبحانه + اقامت در هتل ۵ ستاره ساحلي All Inclusive هتل داراي ساحل اختصاصي جهت شنا ميباشد + اخذ ويزا شينگين اطريش + ترانسفر فرودگاهي + راهنماي فارسي زبان + گشت هاي متنوع در هر شهر

گشت وين شامل : بازديد از جاذبه هاي توريستي و گردشگري شهر وين ( وروديه اماكن به عهده مسافرين ميباشد )
گشت در جزاير قناري شامل : بازديد از جاذبه هاي توريستي و گردشگري در جزيره بهشتي گراند كاناري ( وروديه اماكن به عهده مسافرين ميباشد )
مدارك لازم جهت اخذ ويزا شنگن :
۱) ۳ قطعه عكس رنگي و جديد متقاضي ويزا شينگن در اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتيمتر
۲) اصل و كپي گذرنامه كه اعتبار آن حداقل ۷ ماه از زمان سفر و امضاء متقاضي در آن درج شده باشد .
۳) اصل و كپي ويزاهاي شينگين قبلي
۴) اصل و كپي گذرنامه هاي قبلي
۵) مدارك شغلي جهت ويزا شنگن : با توجه به شغل متقاضي ، مدرك ميبايست فعاليت متقاضي را در حرفه عنوان شده به اثبات برساند .
* در صورت داشتن جواز كسب ، نامه از اتحاديه جهت معتبر بودن جواز كسب و ليست بيمه ۶ ماه اخير مربوط به جواز ضروري ميباشد.
* در صورت كارمند بودن ارائه معرفي نامه روي سربرگ ، ليست بيمه مورد تاييد سازمان تامين اجتماعي مربوط به ۶ ماه اخير و قرارداد همكاري فرد با شركت و فيش حقوقي
مربوط به ۶ ماه اخير ، حكم كارگزيني و كارت پرسنلي ، روزنامه رسمي و روزنامه آخرين تغييرات و آگهي تاسيس شركتي كه در آن مشغول به كار ميباشد ، لازم است .
* در صورت پزشك بودن ، ارائه پروانه مطب ، كارت نظام پزشكي و ليست بيمه ضروري ميباشد .
۶) گواهي تحصيلي معتبر براي دانشجويان و محصلين .
۷) مدارك بانكي شامل صورتحساب شخصي مربوط به ۶ ماه گذشته ممهور به مهر و امضاء بانك و اصل و كپي هر نوع دفترچه يا سپرده بانكي . فقط در مورد همسران مدارك بانكي
هر يك از ايشان براي ديگري قابل ارائه و پذيرش ميباشد .
۸) اصل و كپي سند مالكيت در صورت دارا بودن
۹) اصل و كپي شناسنامه ، در صورت سفر فرزند زير ۱۸ سال با يكي از اوليا . موافقت محضري روي سربرگ محضر براي پدر و مادر جهت خروج فرزند از كشور و سفر به اروپا
ضروري ميباشد .
۱۰) ارائه چك بانكي رمزدار / ضمانت نامه بانكي در وجه شركت به مبلغ ۵۰ ميليون تومان بابت ضمانت بازگشت به ازاي هر نفر .
۱۱) ترجمه كليه مدارك به زبان مورد نياز سفارت ( آلماني ) مربوطه الزامي و انجام آن به عهده شخص متقاضي ميباشد .

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1396/6/22  ] [ ۱۶ ] [ spain-net1 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 19
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 25
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
امکانات وب